غذاهای سنتی اقلید
آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)
گوشت با استخوان :۵٠٠ گرم
رب گوجه فرنگی:٣ قاشق
پیاز:٢ عدد
سبزی معطر :١ پیمانه
لواشک ترش :١٠٠ گرم
رب انار :١ قاشق
نخود و لوبیا:١ پیمانه
گوجه سبز:۵ عدد
آلو بخارا :۴ عدد
نمک و زردچوبه:به مقدار لازم
طرز تهیه :
آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم.
نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشیهای فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.